HU | EN
Off-road Centrum
Tekintse meg off-road
és csapatépítő tréningjeinket!
Részletek...
Fedezze fel a pályáinkat!
9 akadályos off-road pálya
5 ha crosspálya
20 km erdei szakaszok

SZOLGÁLTATÁSOK


Referenciák

INEOS Grenadier márkabevezetés


"Az INEOS Grenadier márkabevezetés és nemzetközi turné magyarországi állomásaként a mogyoródi Off-Road Centrumot választottuk. Különleges igényeinket rugalmasan kezelték, hamar megoldottunk a felmerülő problémákat.

A rendezvény előkészítése és helyszínbejárás probléma nélkül zajlott. A jelenlévő instruktorok és programfelelősök munkáján látszott a sok éves tapasztalat, rutin és tudás.

Külön köszönet a programon részt vevő instruktoroknak, akik fő feladatuk mellett az ügyfelek kezelésében, velük való kommunikációban és a helyzetek kezelésében is igazi profiként végezték a munkájukat.

Összességében a három napos program hibátlanul zajlott, köszönhetően az Off-Road Centrum kollégái alaposságának és szakértelmüknek."

 Szlifka János general manager


4x4 Pickup FesztiválA Hungaroring Off-road fesztivál először került megrendezésre 2017-ben. A nagy sikerű rendezvényt több ezer off-road rajongó látogatta meg.

Volkswagen fesztivál


A Hungaroring versenypálya már több éve ad otthont a nagy sikerű Volkswagen találkozónak. Ilyenkor az Off-road Centrumban kap helyet a Transporter Hippifalu, és a Volkswagen Amarokok, és egyéb VW SUV-ok tesztje. A versenypálya szívében található több hektáros nyílt füves területen Transporter kiállítás, food street, és egyéb nagyszerű programokkal szórakoztattuk a nagyérdeműt. Az off-road tanpályán, és a csodálatos erdei ösvényeken pedig a terepjárókat tették próbára az érdeklődők. 

 Gumiabroncs bemutatók


Bf Goodrich, TOYO, Good Year, General Tire

Többek között ezek a gumiabroncs gyártók is  az Off-road Centrumot választották a termékeik népszerűsítésére.

A változatos terepakadályok, valamint a csodálatos környezet ideális helyszín a bevezetni kívánt termékek valódi körülmények között történő kipróbálására.

 Autó bemutatók


A Porsche Hungaria évek óta nálunk tartja a Kúttalan Utakon Volkswagen Amarok nyílt napjait. A motocross pályát, az épített off-road rész, valamint az erdei útvonal hálózatot bejárva tapasztalhatták meg a tesztelők az Amarok képességeit.
Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961