HU | EN
Off-Road képzések
Hungaroring
Off-road centrum
Tekintse meg off-road
és csapatépítő tréningjeinket!
Részletek...
Off-road centrum
Hungaroring
Fedezd fel a pályáinkat
9 akadályos Off-road pálya
5ha Crosspálya
20km Erdei szakaszok

SZOLGÁLTATÁSOK


Bobcat

 

Inkább hívjuk úgy, hogy mini homlokrakodó. Amit eddig csak az építkezéseken láttál, azt itt ki is próbálhatod! Rendkívül nagy élmény a gép irányítása amit csupán egyetlen joystick-al lehet végrehajtani.

Crazy Wagen2016 tavaszától, új, és rendkívül érdekes autónkat is kipróbálhatják az Off-road Centrumba látogató vendégeink. Az öregecske Volkswagen látszólag egy hétköznapi Golf, ám a szolid külső nem mindennapi járművet takar.

Sokak számára már az is furcsa, hogy az autó jobb kormányos kivitel, a hab a tortán viszont, hogy a kocsi kormányzását megfordítottuk, így ha jobbra tekerjük a kormányt, az autó balra fordul, ha balra, akkor pedig jobbra kanyarodik! Természetesen lesznek még egyéb meglepetések az autókban!

A csapatoknak egy ügyességi ’rutinpályát’ kell teljesíteniük ezzel a furcsa szerkezettel, amely mindenki számára remek szórakozást nyújt majd.

Dupla Trabant2013 nyara. Egyik ügyfelünk egy kidolgozott benzingőzös programhoz még valami extra, tényleg nem mindennapi járművet is tőlünk. Így született meg az ötlet, hogy készítsünk egy olyan autót, ami egyrészt rendkívül egyedi, másrészt csapatépítő jellegű feladatoknak is megfelelhet. Megvásároltunk hát két elfogadható állapotú négyütemű Trabit, amiket egy ügyes kezű karosszéria lakatos másfél hét alatt összerakott; azokat kettéfűrészelte, majd a 2 járgány első felét összehegesztette. A két külön motorral, két kormánnyal rendelkező autó így kezdte meg pályafutását a programjainkon résztvevők legnagyobb örömére.

  Mobil OffroadMAGYARORSZÁGON, DE EURÓPÁBAN IS UNIKUMNAK SZÁMÍTÓ 3 KÜLÖNÁLLÓ ELEMBŐL ÁLLÓ MOBIL OFF ROAD PÁLYA, AMELY ALKALMAS TEREPJÁRÓ DEMONSTRÁCIÓRA, VAGY BÁRMELY EGYÉB OLYAN RENDEZVÉNYRE, FESZTIVÁLRA, AHOL A SZERVEZŐK EGY ILYEN KÜLÖNLEGESSÉGGEL EMELNÉK A RENDEZVÉNY SZÍNVONALÁT.

A szerelvény bárhová elszállítható, és installálható, ahol 1500 nm-es, szabad aszfalt, beton, vagy füves, sík terület áll rendelkezésre. A pálya építése, valamint bontása kb. 2-2 órát vesz igénybe. A pálya saját terepjáróinkkal, illetve gépjármű importőrök, kereskedések, terepváltóval felszerelt járműveivel is igénybe vehető, amelyeket több évtizedes off road tapasztalattal rendelkező, szakképzett instruktoraink vezetnek.  

1. elem a mérleghinta, amely kívülről érdekes, belülről izgalmas élményt ad. Ez gyakorlatilag egy olyan autós libikóka, ahol instruktoraink megpróbáljak egyensúlyban tartani a több mint 2 tonnás autókat, ami nem egyszerű feladat, miközben az utasok jól szórakoznak.

2. elem, ugyanennek a libikókának egy olyan változata, amire csak az autó egyik oldalával hajtunk fel. Itt a több mint 30 %-os oldaldőléssel melegítjük az utasainkat a következő akadályra.

3. elem a pálya legizgalmasabb része. Fantasztikus élményben lehet része annak, aki ide is velünk merészkedik. Az autók 45°-os fokos emelkedőn hajtanak fel az öt méter magas acélhegy csúcsara, hogy onnan egy ugyanilyen meredekségű lejtőn ereszkedjenek le. Az érzés felülmúl minden eddig átéltet. Felfelé tartva szinte csak az ülés hátlapján fekszünk, lefelé pedig egyszerűen felállhatunk az autóban. Itt ér véget az adrenalinban gazdag utazás, amely garantáltan maradandó élményt ad minden résztvevőnek

Volkswagen Amarok


 A felezőváltóval, és differenciál zárral felszerelt autónk alappillére az off road programjainknak, és a tréningjeinknek. Természetesen nagyobb rendezvények esetén akár 40 db terepjárót is bevethetünk! Próbáld ki Te is!

Skoda Yeti


A crossover tréningjeinkhez, illetve a benzingőzös programjainkhoz bérelhető Yeti rendkívül népszerű ügyfeleink között. Kedvenc helyszíne a moto cross pálya, ahol még a legkeményebb emelkedőkön is sikerrel kapaszkodik fel.

 
 TOVÁBBI HÍREKMichelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród Pf.49 Hungaroring Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015