HU | EN
Off-Road képzések
Hungaroring
Off-road centrum
Tekintse meg off-road
és csapatépítő tréningjeinket!
Részletek...
Off-road centrum
Hungaroring
Fedezd fel a pályáinkat
9 akadályos Off-road pálya
5ha Crosspálya
20km Erdei szakaszok

SZOLGÁLTATÁSOK


Referenciak

4x4 Pickup FesztiválA Hungaroring Off-road fesztivál először került megrendezésre 2017-ben. A nagy sikerű rendezvényt több ezer off-road rajongó látogatta meg.

Volkswagen fesztivál


A Hungaroring versenypálya már több éve ad otthont a nagy sikerű Volkswagen találkozónak. Ilyenkor az Off-road Centrumban kap helyet a Transporter Hippifalu, és a Volkswagen Amarokok, és egyéb VW SUV-ok tesztje. A versenypálya szívében található több hektáros nyílt füves területen Transporterkiállítás, food street, és egyéb nagyszerű programokkal szórakoztattuk a nagyérdeműt. Az off road tanpályán, és a csodálatos erdei ösvényeken pedig a terepjárókat tették próbára az érdeklődők

 Gumiabroncs bemutatók


Bf Goodrich, TOYO, Good Year, General Tire

Többek között ezek a gumiabroncs gyártók is  az Off-road Centrumot választották a termékeik népszerűsítésére.

A változatos terepakadályok, valamint a csodálatos környezet ideális helyszín a bevezetni kívánt termékek valódi körülmények között történő kipróbálására.

 Autó bemutatók


A Porsche Hungaria évek óta nálunk tartja a Kúttalan Utakon Volkswagen Amarok nyílt napjait. A moto cross pályát, az épített off road rész, valamint az erdei útvonalhálózatot bejárva tapasztalhatták meg a tesztelők az Amarok képességeit.

Rendezvények

A Hungaroring belső területén található hatalmas erdő nem csak arra való, hogy terepjárós kurzusokat szervezzünk a szűk ösvényeken, hanem programjaink széles palettájával várjuk a hozzánk ellátogatókat.

Csapatépítő tréningek, GPS alapú kincskereső játékok, a céges családi napok, és sok-sok más nagyszerű outdoor program lebonyolítását vállaljuk 1-1000 főig.

Mivel a magyar motorsport fellegvárában vagyunk, így a programok gerincét a motorizált aktivitások jelentik. Az Off-road Center rendezvényein terepjáró, quad és munkagép flottát is a vendégek rendelkezésére tudunk bocsájtani, illetve a csapatok versenyezhetnek is egymás ellen a felsorolt járművekkel.


TOVÁBBI HÍREKMichelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród Pf.49 Hungaroring Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015