HU | EN
Off-road Centrum
Tekintse meg off-road
és csapatépítő tréningjeinket!
Részletek...
Fedezze fel a pályáinkat!
9 akadályos off-road pálya
5 ha crosspálya
20 km erdei szakaszok

SZOLGÁLTATÁSOK


Mobil OffroadMAGYARORSZÁGON, DE EURÓPÁBAN IS UNIKUMNAK SZÁMÍTÓ 3 KÜLÖNÁLLÓ ELEMBŐL ÁLLÓ MOBIL OFF ROAD PÁLYA, AMELY ALKALMAS TEREPJÁRÓ DEMONSTRÁCIÓRA, VAGY BÁRMELY EGYÉB OLYAN RENDEZVÉNYRE, FESZTIVÁLRA, AHOL A SZERVEZŐK EGY ILYEN KÜLÖNLEGESSÉGGEL EMELNÉK A RENDEZVÉNY SZÍNVONALÁT.

A szerelvény bárhová elszállítható, és installálható, ahol 1500 nm-es, szabad aszfalt, beton, vagy füves, sík terület áll rendelkezésre. A pálya építése, valamint bontása kb. 2-2 órát vesz igénybe. A pálya saját terepjáróinkkal, illetve gépjármű importőrök, kereskedések, terepváltóval felszerelt járműveivel is igénybe vehető, amelyeket több évtizedes off road tapasztalattal rendelkező, szakképzett instruktoraink vezetnek.  

1. elem a mérleghinta, amely kívülről érdekes, belülről izgalmas élményt ad. Ez gyakorlatilag egy olyan autós libikóka, ahol instruktoraink megpróbáljak egyensúlyban tartani a több mint 2 tonnás autókat, ami nem egyszerű feladat, miközben az utasok jól szórakoznak.

2. elem, ugyanennek a libikókának egy olyan változata, amire csak az autó egyik oldalával hajtunk fel. Itt a több mint 30 %-os oldaldőléssel melegítjük az utasainkat a következő akadályra.

3. elem a pálya legizgalmasabb része. Fantasztikus élményben lehet része annak, aki ide is velünk merészkedik. Az autók 45°-os fokos emelkedőn hajtanak fel az öt méter magas acélhegy csúcsara, hogy onnan egy ugyanilyen meredekségű lejtőn ereszkedjenek le. Az érzés felülmúl minden eddig átéltet. Felfelé tartva szinte csak az ülés hátlapján fekszünk, lefelé pedig egyszerűen felállhatunk az autóban. Itt ér véget az adrenalinban gazdag utazás, amely garantáltan maradandó élményt ad minden résztvevőnekMichelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961