HU | EN
Off-Road képzések
Hungaroring
Off-road centrum
Tekintse meg off-road
és csapatépítő tréningjeinket!
Részletek...
Off-road centrum
Hungaroring
Fedezd fel a pályáinkat
9 akadályos Off-road pálya
5ha Crosspálya
20km Erdei szakaszok

SZOLGÁLTATÁSOK


GPS Pontvadászat

Kalandozások az Off-road Centrum sűrű erdejében: 10-60 főig

A vendégek érkezését követően rövid program eligazítást tartunk, ahol vendégeinket csoportokra osztjuk. Mindegyik csapat kap megfelelő számú terepjárót, program segítőket, instruktorokat, GPS készüléket, lámpásokat és a feladatok megoldásához szükséges eszközöket. 

A csapatoknak a terepjárókkal és egy helymeghatározó GPS eszköz segítségével, előre meghatározott sorrendben kell megtalálni a különböző pontokat az erdő mélyén, ahol érdekes feladatok várnak a csapatokra. A játékosokat különböző feltételek alapján pontozzuk. Az egyik helyen a stopperóra ellen fognak harcolni, a másik helyen magát a feladatot kell megoldaniuk, különben nem indulhatnak tovább a következő állomáshoz. 

A vendégek az Off-road vezetéstechnikai tanpályán vezethetik a terepjárókat, és az erdei útvonalak bizonyos szakaszain. Az instruktoraink akkor veszik át a volánt, amikor olyan nehéz szakaszhoz érnek az autókkal, ami megfelelő terepvezetési rutin, és gyakorlat hiányában nem teljesíthető biztonságosan. 

A csapatok a következő feladatokat fogják felkeresni: Mocsárjárás: Eddig, csak a Yetinek sikerült átkelni a mocsáron, de ne csüggedjen senki a csapat együtt képes megoldani a feladatot!
Azonban van egy kis gond: a csapattagok lábai szorosan össze vannak kötve!

Vakok szigete: Süketek és némák irányítják a vakok szökését a szigetről.
A három csapat csak közös erővel tudja teljesíteni a feladatot!
 
St. Grál kelyhe: Meg kell szerezni a mágikus serleget, de öt méterre tudja csak a csapat megközelíteni…
Nincs más, csak néhány eszköz és a csapattagok!Az alagút titka: Vajon bemerészkedik a csapat összes tagja ebbe a korántsem barátságos sötét alagútba? Csak halkan, nehogy felébredjenek az alagút barátságtalan lakói…

Varázs szőnyeg: A csapatnak a szőnyeget fejjel lefelé kell fordítani! Ugye milyen egyszerű? Aztán úgy kell megfordítani, hogy az egész csapat rajta áll!
 


4x4 Off-road vezetéstechnikai tanpálya: A vezetéstechnikai pályánkon nyílik lehetőség megtapasztalni azt, hogy milyen akadályokkal találhatja magát szembe az utazó, ha letér az aszfaltozott utakról. Meredek emelkedők, nagy oldaldőlésű fal, vizesárok, amelyek bármikor problémát jelenthetnek, ha nem rendelkezik a vezető kellő felkészültséggel. Vendégeink saját maguk vezethetik a terepjárókat, azonban tapasztalt instruktorok segítik a program biztonságos megvalósítását.Dupla Trabant: Egy igazi különlegességet próbálhatnak ki a csapatok ezen a helyszínen! 
A két motorral, és két kormánnyal ellátott dupla trabit, egy olyan szűken kibójázott pályán kell vezetni, ahol nélkülözhetetlen a sofőrök együttműködése, különben nem teljesíthető a feladat. Minden résztvevő kipróbálhatja az előre, illetve a tolató menetet.


Kérje egyedi árajánlatunkat a következő email címen: ertekesites@tanpalya.hu
TOVÁBBI HÍREKMichelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród Pf.49 Hungaroring Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015