HU | EN
Off-road Centrum
Tekintse meg off-road
és csapatépítő tréningjeinket!
Részletek...
Fedezze fel a pályáinkat!
9 akadályos off-road pálya
5 ha crosspálya
20 km erdei szakaszok

SZOLGÁLTATÁSOK


GPS Pontvadászat

Kalandozások az Off-road Centrum sűrű erdejében: 10-60 főig

A vendégek érkezését követően rövid program eligazítást tartunk, ahol vendégeinket csoportokra osztjuk. Mindegyik csapat kap megfelelő számú terepjárót, program segítőket, instruktorokat, GPS készüléket, lámpásokat és a feladatok megoldásához szükséges eszközöket. 

A csapatoknak a terepjárókkal és egy helymeghatározó GPS eszköz segítségével, előre meghatározott sorrendben kell megtalálni a különböző pontokat az erdő mélyén, ahol érdekes feladatok várnak a csapatokra. A játékosokat különböző feltételek alapján pontozzuk. Az egyik helyen a stopperóra ellen fognak harcolni, a másik helyen magát a feladatot kell megoldaniuk, különben nem indulhatnak tovább a következő állomáshoz. 

A vendégek az Off-road vezetéstechnikai tanpályán vezethetik a terepjárókat, és az erdei útvonalak bizonyos szakaszain. Az instruktoraink akkor veszik át a volánt, amikor olyan nehéz szakaszhoz érnek az autókkal, ami megfelelő terepvezetési rutin, és gyakorlat hiányában nem teljesíthető biztonságosan. 

A csapatok a következő feladatokat fogják felkeresni: Vakok szigete: Süketek és némák irányítják a vakok szökését a szigetről.
A három csapat csak közös erővel tudja teljesíteni a feladatot!
 
St. Grál kelyhe: Meg kell szerezni a mágikus serleget, de öt méterre tudja csak a csapat megközelíteni…
Nincs más, csak néhány eszköz és a csapattagok!Az alagút titka: Vajon bemerészkedik a csapat összes tagja ebbe a korántsem barátságos sötét alagútba? Csak halkan, nehogy felébredjenek az alagút barátságtalan lakói…

Varázs szőnyeg: A csapatnak a szőnyeget fejjel lefelé kell fordítani! Ugye milyen egyszerű? Aztán úgy kell megfordítani, hogy az egész csapat rajta áll!
 


4x4 Off-road vezetéstechnikai tanpálya: A vezetéstechnikai pályánkon nyílik lehetőség megtapasztalni azt, hogy milyen akadályokkal találhatja magát szembe az utazó, ha letér az aszfaltozott utakról. Meredek emelkedők, nagy oldaldőlésű fal, vizesárok, amelyek bármikor problémát jelenthetnek, ha nem rendelkezik a vezető kellő felkészültséggel. Vendégeink saját maguk vezethetik a terepjárókat, azonban tapasztalt instruktorok segítik a program biztonságos megvalósítását.Dupla Trabant: Egy igazi különlegességet próbálhatnak ki a csapatok ezen a helyszínen! 
A két motorral, és két kormánnyal ellátott dupla trabit, egy olyan szűken kibójázott pályán kell vezetni, ahol nélkülözhetetlen a sofőrök együttműködése, különben nem teljesíthető a feladat. Minden résztvevő kipróbálhatja az előre, illetve a tolató menetet.Crazy Golf: Ennél a különleges jobb kormányos járműnél már az is kihívást jelenthet sokunknak, hogy nem a számunkra megszokott oldalon helyezkedik el a kormány. Nade! Megfordítottuk a kormányzást is. Jobbra tekerünk balra megy és fordítva, illetve gázpedál a kesztyűtartóban. Bizony, ott! A kijelölt pályához egy térképet is adunk, hogy még jobban összekeverjük a bátor sofőröket. A pálya helyigénye kb. 20×30 méter, bármilyen területre alkalmas. Blind Bus: Az összes ablakot feketére festettük, tehát belül vaksötét van. Kint kamerát helyeztünk el, azon keresztül érzékeljük a külvilágot. Szimulátor profik előnyben! A pálya helyigénye kb. 30×40 méter, bármilyen területre alkalmas, az autó kapacitása: 10 fő.Drift Wagen: Ezzel a járművel igazán próbára teheti magát a bátor jelentkező. A hátsó tengelyre felcsavarozott ’bevásárlókocsi’ kerekek meg fogják tréfálni a sofőröket. Feladat: nyolcasokat leírni a kijelölt pályán. A pálya helyigénye kb. 20×30 méter, bármilyen felületen alkalmas, de egyenletes területnek kell lennie.Kérje egyedi árajánlatunkat a következő email címen: ertekesites@tanpalya.huMichelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961