HU | EN
Off-road Centrum
Tekintse meg off-road
és csapatépítő tréningjeinket!
Részletek...
Fedezze fel a pályáinkat!
9 akadályos off-road pálya
5 ha crosspálya
20 km erdei szakaszok

SZOLGÁLTATÁSOK


Benzingőzős Programok

Benzingőzös programok: 12-200 főig 

Legnépszerűbb programunk alkalmával vendégeink betekintést nyerhetnek a terepjárózás, a quadozás, világába, illetve kipróbálhatnak  munkagép különlegességeket is. 
Vendégeink érkezését követően csapatokat alakítunk ki, akik egyénileg keresik fel a különböző helyszíneket. Minden helyszínen a csapatok teljesítményük alapján pontokat gyűjthetnek, vagy adott esetben veszíthetnek.  A nap végén a programzárást követően hirdetjük ki a végeredményt. 

Helyszínek:Off-road vezetéstechnikai tanpálya: A vezetéstechnikai pályánkon nyílik lehetőség megtapasztalni azt, hogy milyen akadályokkal találhatja magát szembe az utazó, ha letér az aszfaltozott utakról. Meredek emelkedők, nagy oldaldőlésű fal, vizesárok, amelyek bármikor problémát jelenthetnek, ha nem rendelkezik a vezető kellő felkészültséggel. Vendégeink saját maguk vezethetik a terepjárókat, azonban tapasztalt instruktorok segítik a program biztonságos megvalósítását.Forest Taxi: Az Off-road Centrum közel 30 hektáros ősfás erdejében található egy speciálisan megépített útvonalhálózat, amelyen valós környezetben tapasztalhatják meg a terepvezetés élményét. Szakképzett instruktorok által vezetett autókkal tehetnek egy izgalmas utat, ahol valóban extrém szituációkat élhetnek át utasaink. Quad: Az egyre népszerűbb quadozás kipróbálására biztosítunk lehetőséget speciálisan kialakított ügyességi pályákon. Az alapok elsajátítása után kell teljesíteni a pályát úgy, hogy közben fa-, valamint fémakadályokkal nehezítettük a sikeres teljesítést. A quadok kezelése könnyedén megtanulható és maradandó emlékek megőrzésére biztosít lehetőséget.Quad Challange: Egy sajátos adottságokkal rendelkező pályaszakaszon tehetik ismét próbára ügyességünket vendégeink. Különösen dimbes-dombos szakaszt lehet kipróbálni quadon, ahol fény derül a quadok különleges terepjáró képességeire is, de nem utolsó sorban a résztvevők ügyességei is megmérettetésre kerül.Munkagép-farm: Munkagép farmunkon egy kuriózummal is találkozhatnak vendégeink. A mini homlokrakodó munkagéppel pedig, ügyességi pályát kell teljesíteni, amely első ránézésre nem könnyű feladat, viszont a sajátos kormányzási módon mégsem jelent leküzdhetetlen feladatot.  4x4 triál: Meghökkentő feladatokat tartalmazó helyszínünkön a bekötött szemű vezetést próbálhatják ki vendégeink. A feladat során a vezető szeme be van kötve, és mellette ülő társa navigálja őt a vezetésben. Érdekes megtapasztalni, hogy mennyire megváltoznak a dimenziók, amikor elveszítjük legfontosabb érzékszervünket és csupán mellettünk ülő társunkra támaszkodhatunk.
Dupla Trabant: Egy igazi különlegességet próbálhatnak ki a csapatok ezen a helyszínen! 
A két motorral, és két kormánnyal ellátott dupla trabit, egy olyan szűken kibójázott pályán kell vezetni, ahol nélkülözhetetlen a sofőrök együttműködése, különben nem teljesíthető a feladat. Minden résztvevő kipróbálhatja az előre, illetve a tolató menetet.Crazy Golf: Ennél a különleges jobb kormányos járműnél már az is kihívást jelenthet sokunknak, hogy nem a számunkra megszokott oldalon helyezkedik el a kormány. Nade! Megfordítottuk a kormányzást is. Jobbra tekerünk balra megy és fordítva, illetve gázpedál a kesztyűtartóban. Bizony, ott! A kijelölt pályához egy térképet is adunk, hogy még jobban összekeverjük a bátor sofőröket. A pálya helyigénye kb. 20×30 méter, bármilyen területre alkalmas. Blind Bus: Az összes ablakot feketére festettük, tehát belül vaksötét van. Kint kamerát helyeztünk el, azon keresztül érzékeljük a külvilágot. Szimulátor profik előnyben! A pálya helyigénye kb. 30×40 méter, bármilyen területre alkalmas, az autó kapacitása: 10 fő.Drift Wagen: Ezzel a járművel igazán próbára teheti magát a bátor jelentkező. A hátsó tengelyre felcsavarozott ’bevásárlókocsi’ kerekek meg fogják tréfálni a sofőröket. Feladat: nyolcasokat leírni a kijelölt pályán. A pálya helyigénye kb. 20×30 méter, bármilyen felületen alkalmas, de egyenletes területnek kell lennie.

Kérje egyedi árajánlatunkat a következő email címen: ertekesites@tanpalya.huMichelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961