HU | EN
Off-road Centrum
Tekintse meg off-road
és csapatépítő tréningjeinket!
Részletek...
Fedezze fel a pályáinkat!
9 akadályos off-road pálya
5 ha crosspálya
20 km erdei szakaszok




Pickup & 4x4 Fesztivál 2018 információk

A Limitless Accessories és a Hungaroring Off-Road Centrum, a tavalyi nagy sikerre való tekintettel, idén újra megrendezi július 14-én a Pickup & 4x4 Fesztivált.

Magyarországon és Európában is egyedülálló esemény, mivel nem „őrült off-roadozásról” van szó. Egy igényes, interaktív rendezvény, amely az egész család számára kikapcsolódást nyújt egy egész napon át off-road és vezetéstechnikai programokkal az épített pályákon és a természetes erdei környezetben. Továbbá kiállítókkal, koncertekkel, gyerekprogramokkal várunk mindenkit  a HUNGARORING szívében!

Az idei fesztiválon, újdonságokkal is várjuk az érdeklődőket!

Jegyvásárlás








Betét program:

A STIHL TIMBERSPORTS® Series

A STIHL TIMBERSPORTS® Series egy nemzetközi fakitermelő versenysorozat. Ez a sportág elitosztálya: a versenyeken a legjobb versenyzők mérik össze tudásukat hat versenyszámban. Ezek nagyfokú technikai tudást, precizitást és erőt igényelnek. A fordulókon a legtöbb pontszámot elért versenyző lesz a győztes, így az indulóknak nem elég egy versenyszámban jól teljesíteniük: a verseny időtartama alatt a fejsze és fűrész tökéletes kontrolálása, valamint kiváló erőnlét és kitartás szükséges.


Groupama Tanpálya

Idén nem csak a terepjárókra és pickup-okra gondoltunk, előregisztrációval lehetőség lesz személyautókkal érkezőknek „instant” vezetéstechnikai tréningen is részt venni a Groupama Tanpálya csúszós tesztpályáin.

Az újdonságokról folyamatosan hírt adunk a Facebook esemény alatt:
https://www.facebook.com/events/1753027434739556/







Pickup & 4x4 Fesztivál 2018 jegyvásárlás

Jegyek kaphatóak a helyszínen is!
14 éves kor alatt ingyenesen látogatható. 

Sétáló jegy: A Fesztivál területére való gyalogos belépésre jogosít, miután az autót a kijelölt parkolóban kérjük letenni. A jegy tulajdonosa a Dzsungel Taxi programon vehet részt. A terepjáró utasai sétáló jeggyel léphetnek be a Fesztivál területére.

Bronz jegy: A pickup vagy terepjáró és sofőrjének belépésére jogosít a Fesztivál területére. Ezzel a jegytípussal a Dzsungel Taxi programon és az épített tanpályán van lehetőség részt venni és vezetni. Az épített tanpályás vezetés közben az anyósülésen instruktor tartózkodik. Az árban egy Fesztivál pólót biztosítunk. 

Silver jegy: A pickup vagy terepjáró és sofőrjének belépésére jogosít a Fesztivál területére. Ezzel a jegytípussal a Dzsungel Taxi programon és az épített tanpályán van lehetőség részt venni és vezetni, továbbá a jegy tulajdonosa kipróbálhatja a mobil off-road pályát (itt instruktor vezeti a pályára beállított járművet). Az épített tanpályás vezetés közben az anyósülésen instruktor tartózkodik. Az árban egy színes Fesztivál pólót is biztosítunk. 

VIP Gold jegy: A pickup vagy terepjáró és sofőrjének belépésére érvényes a Fesztivál területére. Ezzel a jegytípussal a Dzsungel Taxi programon és az épített tanpályán van lehetőség vezetni, továbbá a jegy tulajdonosa kipróbálhatja a mobil off-road pályát (itt instruktor vezeti a pályára beállított járművet). A Monster Truck-ot sofőrként és utasként egyaránt kipróbálhatja. Az épített tanpályás vezetés közben az anyósülésen instruktor tartózkodik. Catering: érkezéskor welcome kávé és üdítő, street food jellegű ebéd, egy üditő és kávé. Az árban egy Fesztivál pólót biztosítunk.

Kiegészítő jegy (limitált): A pickup, vagy terepjáró és sofőrjének belépésére jogosít a Tanpálya területére, ahol a lejtős és hegymeneti pályán tesztelhetik vezetéstechnikai tudásukat

Tanpálya jegy(limitált): Itt nem a terepjáróké a főszerep. Személyautókkal egy két órás instant tréningen vehetnek részt a jelentkezők, amely során három különböző vezetéstechnikai pályán (ABS rántópados, Szlalom és Körpálya) tesztelhetik tudásukat 10 fős csoportokban.



SÉTÁLÓ  BRONZ SILVER VIP Gold KIEG. TANPÁLYA
1 990 Ft 4 990 Ft 9 990 Ft 16 990 Ft 1 990 Ft 6 990 Ft
Belépés a fesztivál területére
Behajtási engedély pickuppal vagy terepjáróval
Dzsungel Taxi
Épített off-road pálya instruktorral
Mobil off-road pálya instruktorral
Catering
Fesztivál póló (alap)
Fesztivál póló (színes)
Monster Truck utas vagy vezetés
Tanpálya 1,2,3-as pálya használata
Tanpálya 4-es pálya használata

A jegyelővétel lezárult, de a helyszínen még szombat 16.00-ig megvásárolhatod a belépőjegyedet!




Pickup 4x4 dokumentumok: Felelőségvállalási nyilatkozat biztosítással


Előre utalás esetén kérjük a fennmaradó összeget legkésőbb 2018. 07. 11. 15.00-ig elutalni.



Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961