HU | EN
Off-Road képzések
Hungaroring
Off-road centrum
Tekintse meg off-road
és csapatépítő tréningjeinket!
Részletek...
Off-road centrum
Hungaroring
Fedezd fel a pályáinkat
9 akadályos Off-road pálya
5ha Crosspálya
20km Erdei szakaszok

OFF-ROAD CENTRUMPickup & 4x4 Fesztivál a Hungaroringen

2017. május 24. 13:12

Pickup 4x4 Fesztivál információk

Pickup 4x4 – Limitless Accessories és a Hungaroring Off-Road Centrum közösen rendezi meg július 8-án a Pickup & 4x4 Fesztivál-t a Hungaroringen.

 

A Magyarországon és Európában is egyedülálló fesztivál nem az „őrült off-roadozásról” fog szólni! Igényes, interaktív, az egész család számára kikapcsolódást nyújtó, egész napos program koncertekkel, gyermekprogramokkal, off-road vezetéstechnikai segítséggel az épített és a természet adta erdei környezetben, a HUNGARORING kellős közepén! 


Instruktoraink mindenkit megismertetnek a pickup és 4x4 vezetéstechnikai alapokkal. Valós off-road környezetben próbálhatja ki mindenki saját pickup vagy 4x4-es autóját, felügyelt körülmények között, szakmai segítséggel. A kezdőtől a profi szintig, mindenkinek tudunk vezetéstechnikai segítséget nyújtani. A helyszínen új autó bemutatókkal várjuk az érdeklődőket, így nem csak „szalon körülmények” között lehet majd azokat kipróbálni, hanem élesben, változatos terepviszonyok között is!

Ha elég bátor valaki, kipróbálhatja a mobil off-road pálya extrém emelkedőjét és lejtőjét, illetve az autóhintát is. Így garantáltan olyan élményben lesz része, amit nem könnyen fog elfelejteni! 

Bárki jelentkezhet Monster Truck utasnak, sőt a bátrabbak akár vezethetik is! Egy újabb felejthetetlen élmény, amit nem igazán lehet hétköznapinak nevezni. 

Azok számára ajánljuk az épített off-road pályát,  akik el szeretnének lesni egy-két vezetéstechnikai fogást. Saját autót vezetve, instruktori segítséggel lehet végigmenni a különféle terepakadályokon; rámpán, vizesárkon, rázóköveken, emelkedőn és lejtőn, akár extrém, oldaldöntött helyzetben is.  

Mivel tud többet egy épített pickup vagy 4x4-es autó a „gyári” társaihoz képest? Most garantáltan kiderül, gyertek el és nézzétek meg vagy próbáljátok ki! Mi az a terepszög, rámpaszög, futóműemelés, body kit? Hogyan kell szakszerűen csörlőzni és terepváltót használni? Erre mind választ adnak tapasztalt kollégáink és instruktoraink és, ha kis szerencséd van, könnyen összefuthatsz „Dakaros” versenyzőkkel is, akik biztosan tudnak majd sok érdekes dolgot mesélni a tereprally autókról is.

Több Pickup és 4x4-es autót várunk külföldről is, az egyik legérdekesebb lesz talán egy 6x6-os épített pickup. Na, erre még mi is kíváncsiak vagyunk!

A színpadon folyamatosan lesznek különféle autóbemutatók, koncertek, díjátadások. A fesztiválra várjuk a Pickup és 4x4 szépségverseny díjazottjait, így különleges és extrém autókban sem lesz hiány. 

A fesztiválon nagyon sok nyeremény kerül kiosztásra, több, mint 1 millió forint értékben! A fődíjak egy egyszerű regisztrációs űrlap kitöltése vagy tombola megvásárlása után nyerhetők meg, kinek kedve szerint. 

 Fődíj: Egy szett KMC Rockstar felni 18”x9” méretben! Értéke 609 000 Ft! 

A július 8.-i időpont miatt valószínűleg nem lesz hideg a fesztiválon, de a forró hangulatot a megrendezésre kerülő bikinis autómosás és bikini bemutató is garantálni fogja!

14 éves korig ingyenes a belépés, a legkisebbeket arcfestés és több érdekes gyermekprogram várja. Aki nem rendelkezik pickup vagy 4x4-es autóval annak is érdemes kilátogatnia a Hungaroringre, mivel az 50 méterre található parkolóban ingyen leteheti gépkocsiját és gyalogosan bejöhet a rendezvényre. Nekik találtuk ki a Dzsungel Taxit, amelyet szintén ingyenesen igénybe véve, mindenki megtapasztalhatja a pickup és 4x4 élményt! 

Legyen a TE autód is Dzsungel Taxi! 

A fesztivál területén egész nap street food várja a vendégeket, a VIP vendégek részére külön catering szolgáltatás kerül kialakításra.

A fesztivál végén pickup és 4x4 autók felvonulása zárja majd az eseményt, reméljük Ti is csatlakoztok majd!

Szóval, mindenkinek csak ajánlani tudjuk, hogy látogasson ki július 8-án a HUNGARORING-re a Pickup 4x4 Fesztiválra! Garantáltan olyan programokkal várjuk az egész családot, ami után nagyon sok új élménnyel fog mindenki hazatérni!

On-Line jegyvásárlás:
http://terepenvezetek.hu/hu/pickup4x4

Az esemény Facebook oldala:
https://www.facebook.com/events/170083056837315

Az esemény a HUNGARORING hivatalos oldalán:
http://hungaroring.hu/hu/esemenyek/pickup-4x4-fesztival

Az esemény a Pickup 4x4 Fesztivál oldalán:
fesztival.pickup4x4.hu

Pickup4x4 fesztival

Pickup4x4 fesztival

Pickup4x4 fesztival

Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród Pf.49 Hungaroring Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015