HU | EN
Off-Road képzések
Hungaroring
Off-road centrum
Tekintse meg off-road
és csapatépítő tréningjeinket!
Részletek...
Off-road centrum
Hungaroring
Fedezd fel a pályáinkat
9 akadályos Off-road pálya
5ha Crosspálya
20km Erdei szakaszok

OFF-ROAD CENTRUMNyert a Fekete füst!

2014. október 20. 14:30
A dagonyázást élvezték a legjobban. Fülig érő szájjal gázoltak bele a vízbe/sárba, hogy az elakadt autót kicsörlőzzék onnan. 
A helyszín a Hungaroringen található Off Road Centrum volt, amelyen pénteken az MKB-Euroleasing Autópark negyven ügyfele vendégeskedett – „belakták” szinte az egész pályát. Országúti tesztvezetéssel kezdtek (négy különböző autót próbálhattak ki), ezután következett az ominózus Forrest Taxi program, amely során elmerültek a Hungaroring legmélyebb bugyraiban. Na jó, ez talán kicsit túlzás, mindenesetre bementek az erdő legmélyére, ahol a felázott részek sarasak, már-már mocsarasak voltak. Vagyis meglehetősen vendégmarasztalók.
„A dagonyázás annyira jól sikerült, hogy tényleg elakadt egy-két autó, de nem volt baj, mert az ügyfelek a tőlünk kapott kezeslábasban, gumicsizmában belegázoltak a vízbe, és kicsörlőzték egymást” – mondta mosolyogva Nyuka Ágota, aki az Autópark képviseletében szervezte a programot, amely során még további állomásokon mérték össze ügyességüket a vendégek. 

Az Off Road pályán a rézsű, a siratófal és a vizesárok okozott nekik némi fejtörést (pontozták a teljesítményüket), de az még többet, amikor a triál-pályán felvették a részeg szemüveget (ami torzította a képet), vagy éppen az anyósülésen ülő „navigátor” diktálta az itinert, miközben a sofőr szeme be volt kötve. 
Nagyon élvezték, amikor egy hatalmas labdát kellett egy Tranzittal a kapuba „focizni”, csakúgy, mint azt a feladatot, amikor egy quaddal kellett vízzel teli vödröt cipelni anélkül, hogy bármennyi is kiloccsanna.   A „versenyt” a Fekete füst nevű formáció nyerte meg, ám ezen a napon tényleg igaz volt, hogy nem a győzelem, hanem a részvétel volt a fontos. És nem utolsó sorban rendkívül kalandos!

További képek: ITT
Kövess minket a facebook -on is: ITT

Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród Pf.49 Hungaroring Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015