HU | EN
Off-Road képzések
Hungaroring
Off-road centrum
Tekintse meg off-road
és csapatépítő tréningjeinket!
Részletek...
Off-road centrum
Hungaroring
Fedezd fel a pályáinkat
9 akadályos Off-road pálya
5ha Crosspálya
20km Erdei szakaszok

OFF-ROAD CENTRUMKincsem Sziget a MINIRING-en

2014. október 22. 10:24
Gyerekzsivaj töltötte be vasárnap a MINIRING-et – a dunakeszi Kincsem Sziget Óvoda tartott családi napot a mogyoródi Formula–1-es versenypályán, ahol 35 család, körülbelül 160 tagja csatlakozott a hagyományteremtő céllal életre hívott programhoz. 


Az óvoda fenntartója, Kardos Éva azért kezdeményezte ezt az eseményt, hogy a családok megismerjék egymást, és egy kicsit összekovácsolódjanak – s mi szolgálhatta volna ezt jobban, mint a játékos feladatok? 


Az óvoda versenyeket hirdetett, amelyek között helyet kaptak a Miniring baleset-megelőzést szolgáló programjai, de volt versíró verseny is, amelynek három győztese (csoportonként egy), és egy különdíjasa volt. Utóbbit a díszvendég, Németh Kristóf választotta ki – a különdíjas többek között az ő dedikált CD-jét kapta meg ajándékba. 
„Az én gyermekem már iskolás, de volt óvodás is, úgyhogy tudom, az ilyen, és ehhez hasonló színes programok nem jöhetnének létre az óvoda munkatársai nélkül, úgyhogy őket mindenképp köszönet illeti. Nem csupán a családi napért, hanem azért is, hogy ilyen remek helyszínt találtak hozzá, a Hungaroring ugyanis tényleg különleges” – mondta Németh Kristóf, miután gratulált a győzteseknek. 
A Miniring mellett az Off Road Centrumot is birtokba vették a családok, amelyek közül a legaktívabb (a versenyek összesítésében a legtöbb pontot gyűjtő), megkapta a barátsággyűrűt, amely afféle vándordíj – jövőre a következő győztes viheti haza. 


„A Hungaroringen nagyon szívesen fogadtak minket, és itt tényleg különleges, exkluzív környezetben és hangulatban tarthattuk meg a családi napunkat. A gyerekek és a felnőttek is nagyon jól érezték magukat, a nap végére mindenki kellemesen elfáradt” – nyilatkozta Kardos Éva, aki hozzátette, mivel a rendezvényt hagyományteremtőnek szánták, biztosan nem ez volt az utolsó alkalom, hogy a Miniringen vendégeskedett a Kincsem Sziget Óvoda.  

További képek: ITT
Kövess minket a facebook-on is: ITT

Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród Pf.49 Hungaroring Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015