HU | EN
Off-Road képzések
Hungaroring
Off-road centrum
Tekintse meg off-road
és csapatépítő tréningjeinket!
Részletek...
Off-road centrum
Hungaroring
Fedezd fel a pályáinkat
9 akadályos Off-road pálya
5ha Crosspálya
20km Erdei szakaszok

OFF-ROAD CENTRUMHippik, szabadság, Volkswagen-találkozó

2014. október 02. 10:30
Csak jöttek és jöttek a Volkswagenek – szép sorjában, egymás után. 
Golfok, Bogarak, Transporterek, Passatok, Corradók és Siroccók. No meg sok-sok – konkrétan 11 ezer – VW-rajongó, akik mind-mind úgy érezték, nem maradhatnak ki a hungaroringi buliból, vagyis az immár harmadik alkalommal megtartott Volkswagen-találkozóból. 
A boxutca mögötti rész megtelt autókkal és emberekkel, felsorakozott a teljes VW-paletta (itt mutatták be először hazánkban a Golf Sportsvant, a Golf GTE-t és az e-Golfot is) és tombolán kisorsoltak egy húszéves, gyári állapotú III-as Golfot. Szóval remek volt a hangulat, főleg amikor a boxoknál felépített nagyszínpadon a húrok közé csapott a Bëlga.  

Közben a Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrumban és az Off Road Centrumban is zajlottak az események – előbbin Continental abroncsokat tesztelhették az érdeklődők (megtapasztalhatták például, micsoda különbség van az új és a használt abroncsok viselkedésében extrém körülmények között), utóbbin pedig Amarokok, T3 Syncrók és Tiguanok volánja mögött próbálhatták ki az épített és a természetes (erdei) akadályokat.  

A vállalkozó kedvűek azután beköltöztek az off road pálya mellett felépített Transporter Hippi-faluba, ahol nem csupán a koncert (Doors Emlékzenekar) repített vissza a múltba, hanem a hangulat is – valami furcsa, felszabadult, szabad érzés lett úrrá azokon, akik ide „beköltöztek”, hiszen nem csupán nap közben táboroztak itt, hanem éjszakára is maradtak. Tábortüzet raktak, gitárzenét hallgattak, volt, aki énekelt is. És nagyon, de nagyon jól érezték magukat. 
Tudták (vagy talán nem tudták biztosan, de sejtették), hogy különleges alkalom ez. Mert nem mindennap töltheti az ember az éjszakát egy Formula –1-es versenypálya kellős közepén…

További képek: ITT
Kövess minket a Facebook-on is: ITT

Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród Pf.49 Hungaroring Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015