HU | EN
Off-Road képzések
Hungaroring
Off-road centrum
Tekintse meg off-road
és csapatépítő tréningjeinket!
Részletek...
Off-road centrum
Hungaroring
Fedezd fel a pályáinkat
9 akadályos Off-road pálya
5ha Crosspálya
20km Erdei szakaszok

OFF-ROAD CENTRUMAdrenalin-próba!

2014. szeptember 26. 18:23
Mindent, vagy semmit! Ez lehetett volna a mottója a Toyo Tires háromnapos rendezvényének, amelyet a Hungaroringen tartottak meg keddtől csütörtökig, s amelyre Nyugat- és Közép-Európából majd’ 200 márkakereskedő érkezett, hogy a lehető legszélsőségesebb körülmények között tesztelje a Toyo összes abroncsát. 

Hét helyszínen zajlottak az események. 
Az Off Road Centrumban a kereskedők vezettek (siratófalon fel, vizes árkon és dőlő rézsűn át, aztán be az erdőbe), utóbb az erdő legmélyén azonban át kellett adniuk a kormányt az instruktoroknak. Ezek után visszavéve az irányítást aszfalton és murván szlalomoztak, kipróbálták a vizes gumikat a Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrumban – végig profi instruktorok irányításával –, és vezethették Robby Gordon Hummerjének távirányítós változatát. A végére maradt a csattanó, vagy akár a nap fénypontjának is nevezhetjük: mindenki beülhetett a Dakar-menő Szalay Balázs mellé egy körre a bivalyerős Opel Mokkába, amelyen természetesen Toyo-abroncsok voltak. 

„A Hungaroring egész területét birtokba vettük, és mindannyian nagyon élveztük a háromnapos programot. Rég láttam annyi mosolygós arcot, mint az elmúlt napokban – látszott, a kereskedők egytől egyig élvezték az adrenalin-próbát” – nyilatkozta Szalay Balázs, akinek pedig jó teszt volt az elmúlt három nap, hiszen a szervizes fiúk folyamatosan változtatták a beállításokat, így a Mokka teljesítménye (és sebessége) is folyamatosan javult. 

További képek: ITT
Kövess minket a facebook-on is: ITT

Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród Pf.49 Hungaroring Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015